Was: The Big Get Out Night!

Am incheiat socotelile cu evenimentele Hey! pana mai tarziu anul acesta, Vineri la The Big Get Out Night. Am avut Breakbeat de toata frumusetea de la Seb la Fabrica, Oldschool House de la Tomasan la BASE Cafe, Breaks si Rave tunes de la VRT, Oldschool / Hardcore Breaks si Future Garage de la Whistla si party tunes de la Meeloox. Ne-am simtit bine si am facut party spontan Sambata la BASE Cafe cu Whistla, Meeloox, Reash si Tone. Am auzit si povesti despre scena londoneza si productie de la Whistla. Tot ce trebuie.

Avem si ceva poze pe TILLLATE de Vineri de la BASE.

https://i0.wp.com/media.tilllate.com/eventpictures//2010/04/23/100423_base_ro/00000000/50kq8cmcr5btc9fu3iyasntdj_g8eemtxe.jpeg

Multumim tuturor celor care ne-au sustinut si ne-au aratat support in primele 4 luni ale anului 2010. BASE Team, Fabrica, the DJs, Reprise & TFA Bookings, Scarcity Records, Sub.FM Crew si asa mai departe. Multumim party goerilor care ne sustin la fiecare eveniment.

Luam pauza de la treburile organizatorice majore pana in Septembrie.

Acestea fiind spuse va uram vacanta placuta si ne vedem la evenimente incepand cu luna Septembrie. Pana atunci ramaneti pe frecventa pentru ca va pregatim o multime de alte surprize!

Explore posts in the same categories: Special, Uncategorized

Leave a comment