Situatia The Big Get Out Night in acest moment.

IMPORTANT!!!

Nu suntem deloc incantati sa spunem asta dar in acest moment prezenta lui Whistla in cadrul evenimentului The Big Get Out Night este incerta!

Asa cum sunteti probabil la curent cu evolutia restrictiilor de zbor in spatiul aerian european, desi aeroporturile din Bucuresti au fost redeschise astazi la ora 15:00, spatiul aerian britanic ramane inchis pana cel mai devreme in noaptea aceasta la ora 01:00 GMT. Situatia in Regatul Unit inca este destul de serioasa iar zborurile de aceasta saptamana, inclusiv cele de Vineri sunt inca sub semnul intrebarii.

Vrem sa va mai aducem la cunostiinta si faptul ca in acest moment luam in calcul si problemele de siguranta ale zborurilor. Dorim extrem de mult ca evenimentul sa aiba loc conform planului insa nu vom risca siguranta unei persoane pentru ducerea la bun sfarsit a acestuia.

Asadar va rugam sa urmariti in continuare evolutia pe acest topic, pe blogul Hey! Events sau pe grupul nostru de Facebook urmand ca JOI – 22 Aprilie sa anuntam situatia exacta a evenimentului.

Oricum cel mai probabil in caz de forta majora evenimentul VA AVEA LOC intr-o formula pe care o vom anunta ulterior daca va fi cazul!

Speram ca totul sa revina la normal pana Vineri!

Explore posts in the same categories: 2010, Events

Leave a comment